90 extra kaarten beschikbaar

90 extra kaarten beschikbaar

De KNVB heeft vandaag gemeld dat er voor de 3 groepsduels van het Nederlands elftal nog ongeveer 90 extra kaarten beschikbaar gekomen zijn.
Het Nederlands Elftal speelt in de poule wedstrijden tegen Denemarken (9 juni), Duitsland (13 juni) en Portugal (17 juni).

Volgens de bond gaat het om kaartjes die de KNVB nog achter de hand had gehouden. “Omdat we uit ervaring weten dat veel mensen op het laatste moment de kriebels krijgen en toch nog een kaartje willen kopen. Als wij ze nu niet verkopen, dan moeten we ze teruggeven aan de organisatie en dat doen we liever niet. We willen graag nog wat extra oranje in het stadion.”
Voor de groepsfase had Nederland ongeveer 6000 kaarten per wedstrijd gekregen. Die zijn uitverkocht. Via de website: Ek kaartverkoop.nl zijn EK 2012 toegangskaarten (nog) volop verkrijgbaar trouwens!

Share "90 extra kaarten beschikbaar" via

Er zijn nog geen reacties.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Meer over Groep B
26 apr, 2458 dagen geleden

Geen twitter voor de Denen tijdens het EK

Geen twitter voor de Denen tijdens het EKDe Deense bondscoach Morten Olsen heeft het Deense elftal verboden om te Twitteren tijdens het EK voetbal. De Denen ziten evenals Nederland in Poule B. Dat betekent dus geen Twitter of Facebook. Keeper Thomas Sorensen, die uitkomt ...