Bandieten zorgen voor hoge hotelprijzen tijdens EK

Bandieten zorgen voor hoge hotelprijzen tijdens EK

Volgens UEFA-voorzitter Michel Platini zijn het ‘bandieten en oplichters’ die de prijzen voor de hotels in Oekraïne tijdens het EK de pan doen uitrijzen. De Fransman spoort de Oekraïense overheid dan ook aan om op te treden en de hoteleigenaars de bestaande contracten te laten respecteren. Dat verklaarde hij vandaag in het Oekraïense Lviv.

De Fransman spoort de Oekraïense overheid dan ook aan om op te treden en de hoteleigenaars de bestaande contracten te laten respecteren. Dat verklaarde hij vandaag in het Oekraïense Lviv.

‘Het is dom om flinke investeringen te doen om daarna aan de mensen te moeten vertellen dat ze niet kunnen komen omdat er bandieten en oplichters aan het werk zijn die veel geld willen verdienen aan het EK. De Oekraïense overheid moet dringend optreden, aldus de UEFA-topman.

Begin maart beloofde Oekraïne alvast de torenhoge hotelprijzen te laten zakken in het land tijdens het EK voetbal, dat van 8 juni tot 1 juli in Oekraïne en Polen gespeeld wordt.

Volgens schattingen zijn de hotelkamers in Kiev (gemiddeld 247 euro) ruim tweemaal duurder dan die in Warschau (111 euro). Een plaats op een camping in de Oekraïense hoofdstad kost dan weer zo’n veertig euro per nacht, ongeveer de prijs voor een nacht in een klein hotel in Warschau.

Share "Bandieten zorgen voor hoge hotelprijzen tijdens EK" via

Er zijn nog geen reacties.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Meer over EK Nieuws
2 jul, 2391 dagen geleden

Spanje domineert het EK en WK voetbal…

Spanje domineert het EK en WK voetbal…Spanje domineert het voetbal. Na in 2008 Europees kampioen te zijn geworden en in 2010 wereldkampioen, werd La Furia Roja gisteravond wederom Europees kampioen. Cesc Fabregas was het afgelopen EK van groot belang voor de ploeg. De middenvelder moest vaak spelen ...

30 jun, 2393 dagen geleden

Wie gaat het EK winnen?

Wie gaat het EK winnen?Okay, het is duidelijk: Spanje en Italië gaan uitmaken wie zich de komende vier jaar de voetbalkampioen van Europa mag noemen. Voor veel mensen is vooral de finaleplaats van Italië een regelrechte verrassing. Voordat het EK begon werden onder andere ...

28 jun, 2394 dagen geleden

Italië wint! Man of the Match: Mario Balotelli

Italië wint! Man of the Match: Mario BalotelliItalië heeft vanavond in Warschau voor een heuse sensatie gezorgd. Duitsland, waarvan iedereen dacht dat ze het EK met gemak zouden winnen, werd met 2-1 aan de kant gezet waardoor Italië het in de finale zal opnemen tegen Spanje. De ...