Duitsland favoriet tegen moeilijk scorende Italianen?

Duitsland favoriet tegen moeilijk scorende Italianen?

Voor Duitsland is er dit toernooi nog geen vuiltje aan de lucht. De wedstrijden zijn tot nu toe allemaal simpel gewonnen. Zelfs de kwartfinale tegen Griekenland, waarin bondscoach Löw met een volledig andere aanval speelde dan de wedstrijd daarvoor, werd simpel gewonnen. Die Mannschaft heeft dan ook flink krachten kunnen besparen voor de halve finale, waarin het Italië ontmoet. Niks lijkt een tocht naar de finale te voorkomen, Duitsland had immers twee rustdagen meer. Aan de doelpunten zal het in ieder geval niet liggen: met negen doelpunten uit vier wedstrijden is Duitsland een van de makkelijkst scorende ploegen.

Italië speelde een zware wedstrijd tegen Engeland. De kwartfinale had makkelijk gewonnen kunnen worden van de Britten, maar de Italianen wisten zich geen raad met de vele kansen. De wedstrijd liep uit op een lange thriller waarbij pas na penalty’s een winnaar bekend werd. Aan het afronden van kansen zal er dus nog veel aandacht besteed moeten worden door bondscoach Prandelli. Veel zal ook afhangen van Andrea Pirlo. Dat lijkt echter wel snor te zitten, de oude middenvelder, voor velen nu al dé speler van het toernooi, verkeert in de vorm van zijn leven.

Bij winst van Duitsland krijgen we een herhaling van de finale van het EK 2008. Spanje was toen met 1-0 te sterk. Als de Italianen aan het langste eind trekken, ontmoeten ze de Spanjaarden voor de tweede keer dit EK. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.
Duitsland is op basis van de spelers en het vertoonde spel zwaar favoriet om deze wedstrijd te winnen, maar er is toch een kleine kanttekening: de afgelopen zestien jaar werd er nooit gewonnen van de Italianen. De landen troffen elkaar onder meer op het WK 2006. Italië was toen in de halve finale met 2-0 te sterk en won vervolgens ook de finale. La Squadra Azzurra was toen eveneens de underdog.

Wat denkt u? Wed live vanaf PC, mobiel of tablet, alles onder 1 account! Ontvang tijdelijk tot wel €10 gratis als nieuw lid bij Unibet of 888 Sports of maak een minimale storting van €25 via IDeal, prepaid via een los te verkrijgen Ukash/Paysafecard opwaardeer- voucher, gratis te openen NeTeller of SkriLL account om uw bonus te claimen bij William HiLL Sports. Gebruik Bonus Code: F25 tijdens uw 1e storting!

Share "Duitsland favoriet tegen moeilijk scorende Italianen?" via

1 Reacties

Plaats een reactie
  1. 28 juni 2012
    Duitsland naar huis...

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Meer over EK Nieuws
2 jul, 2354 dagen geleden

Spanje domineert het EK en WK voetbal…

Spanje domineert het EK en WK voetbal…Spanje domineert het voetbal. Na in 2008 Europees kampioen te zijn geworden en in 2010 wereldkampioen, werd La Furia Roja gisteravond wederom Europees kampioen. Cesc Fabregas was het afgelopen EK van groot belang voor de ploeg. De middenvelder moest vaak spelen ...

30 jun, 2357 dagen geleden

Wie gaat het EK winnen?

Wie gaat het EK winnen?Okay, het is duidelijk: Spanje en Italië gaan uitmaken wie zich de komende vier jaar de voetbalkampioen van Europa mag noemen. Voor veel mensen is vooral de finaleplaats van Italië een regelrechte verrassing. Voordat het EK begon werden onder andere ...

28 jun, 2358 dagen geleden

Italië wint! Man of the Match: Mario Balotelli

Italië wint! Man of the Match: Mario BalotelliItalië heeft vanavond in Warschau voor een heuse sensatie gezorgd. Duitsland, waarvan iedereen dacht dat ze het EK met gemak zouden winnen, werd met 2-1 aan de kant gezet waardoor Italië het in de finale zal opnemen tegen Spanje. De ...