Speelschema Kwart Finales

KWART FINALES

Nr.

Datum

Tijd

Land

-

Land

Uitslag

25 21-6-2012 20:45 Tsjechie - Portugal 0 – 1
Speelstad: Warschau Stadion: Nationaal stadion
26 22-6-2012 20:45 Duitsland - Griekenland 4 – 2
Speelstad: Gdansk Stadion: PGE Arena
27 23-6-2012 20:45 Spanje - Frankrijk 2 – 0
Speelstad: Donetsk Stadion: Donbass arena
28 24-6-2012 20:45 Engeland - Italie 0 – 0
Speelstad: Kiev Stadion: NSK Olimpiejsky

Speelschema Halve Finales

HALVE FINALES

Nr.

Datum

Tijd

Land

-

Land

Uitslag

29 27-6-2012 20:45 Portugal - Spanje 0 – 0
Speelstad: Donetsk Stadion: Donbass arena
30 28-6-2012 20:45 Duitsland - Italie 1 – 2
Speelstad: Warschau Stadion: Nationaal stadion

FINALE EURO 2012

FINALE

Nr.

Datum

Tijd

Land

-

Land

Uitslag

31 1-7-2012 20:45 winnaar wedstrijd 29 - winnaar wedstrijd 30 -
Speelstad: Kiev Stadion: NSK Olimpiejsky

Meer nieuws - Finale Wedstrijden
2 jul, 2354 dagen geleden

Spanje domineert het EK en WK voetbal…

Spanje domineert het EK en WK voetbal…

Spanje domineert het voetbal. Na in 2008 Europees kampioen te zijn geworden en in 2010 wereldkampioen, werd La Furia Roja gisteravond wederom Europees kampioen.
Cesc Fabregas was het afgelopen EK van groot belang voor de ploeg. De middenvelder moest vaak spelen als spits maar deed het daarin niet onverdienstelijk en maakte belangrijke doelpunten. Volgens Fabregas, die de eerdere successen van Spanje ook meemaakte, is het succes van Spanje nog lang niet voorbij na het winnen van het EK 2012.

“We gaan ervoor om nog meer te winnen. We hebben een heel jonge ploeg die hard werkt, bescheiden blijft en gedisciplineerd is. Na dat we het vorige EK wonnen, hebben we nog harder aan onszelf gewerkt. Toen dat EK begon dachten we dat we nooit zouden winnen. Nu zijn we veel zelfverzekerder.“

30 jun, 2357 dagen geleden

Wie gaat het EK winnen?

Wie gaat het EK winnen?

Okay, het is duidelijk: Spanje en Italië gaan uitmaken wie zich de komende vier jaar de voetbalkampioen van Europa mag noemen. Voor veel mensen is vooral de finaleplaats van Italië een regelrechte verrassing. Voordat het EK begon werden onder andere Nederland en Duitsland als grotere kanshebbers gezien.

Opvallend is dat de Squadra Azzurra tegen de Duitsland pas de tweede wedstrijd van het toernooi won. Tegen Spanje en Kroatië werd in de poule gelijkgespeeld, Engeland werd pas na strafschoppen verslagen. Naast Duitslands moest alleen Ierland het hoofd buigen voor de Italianen.

Spanje heeft tot nu toe één wedstrijd meer gewonnen. In de poule won de Europees- en wereldkampioen van Ierland en Kroatië, in de kwartfinale wonnen ze van de Fransen. Het meest opvallend is dat Spanje tot nu toe pas één goal tegen kreeg: in de eerste wedstrijd op het EK. De maker van dat doelpunt? Antonio di Natale van Italië.
Zeg het maar: wie gaat Europees Kampioen worden? Spanje of Italië? Wed live vanaf PC, mobiel of tablet, alles onder 1 account! Ontvang tijdelijk tot wel €10 gratis als nieuw lid bij Unibet of 888 Sports of maak een minimale storting van €25 via IDeal, prepaid via Ukash/Paysafecard voucher, hier direct gratis te openen NeTeller of SkriLL e-wallet om uw bonus te claimen bij William HiLL Sports. Gebruik Bonus Code: F25 tijdens uw 1e storting!

25 jun, 2362 dagen geleden

Live Wedden vanaf mobiel of Tablet op het WK 2014!

Live Wedden vanaf mobiel of Tablet op het WK 2014!

Mobiel wedden is de snelst opkomende en meest populaire vorm van wedden op sport en Non- sport uitslagen! Met Mobiel Wedden kunt u wedden op sport en Non- Sport uitslagen, kijken naar live scores en statistieken opzoeken wanneer en waar u dat maar wilt. Ervaar mobiel wedden voor de televisie of terwijl u live in een stadion naar een wedstrijd van uw favoriete team of speler kijkt. Om Mobiel Wedden te downloaden heeft u een wed- app./account nodig en moet u ingelogd zijn!

U kunt vanaf uw mobiel enkel- en meervoudige weddenschappen afsluiten voor o.a. EK, WK, Champions League, de Premier League, de Serie A, de Primera Division, Elitserien-ijshockey, golf, F1 MotorSport, Darts, tennis en de draf-/rensport. Om u aan te melden voor de mobiele weddienst, bezoekt u het adres van de volgende WAP/Mobi platform(en) rechtstreeks vanaf de browser op uw: IPhone, IPad, IPod, Android, BlackBerry, Windows Mobile of eenvoudige GSM WAP toestel: wedstrijdodds.mobi Het is ook mogelijk om als lid online vanachter een PC of Laptop live in te zetten op uw favoriete sporten en dat alles onder 1 account! Tijdelijk tot wel 10 EURO gratis voor alle nieuwe leden die gebruik gaan maken van mobiel wedden! Mobiel wedden is nu ook op Facebook word fan door op de “vind ik leuk” button te klikken en blijf altijd up to date via Social Media! Deel uw mobiele- wed ervaring eenvoudig met vrienden of familie via Facebook!